Onze missie

Less Grey bestaat formeel sinds 2015. Daarvoor hebben de partners in Less Grey echter al heel wat jaren btw-ervaring opgebouwd. Danwel als oprichter of partner bij een voorloper van Less Grey, danwel als zelfstandig btw-specialist. De achtergrond is echter altijd hetzelfde: kwalitatief hoogwaardig btw-advies met een heldere en no-nonsens aanpak.

Het is onze missie om uw btw-rechten te beschermen en te optimaliseren. We stellen ons op als sparringpartner en zijn in staat kritische vragen te stellen die niet altijd vanzelfsprekend zijn. Zo zorgen wij dat u aan uw verplichtingen voldoet, maar zeker niet meer betaalt dan nodig. Ook over onze kosten zijn wij 100% transparant.

Btw is niet alleen maar ons werk, maar ook onze passie. Wij zien de wereld door een btw-bril: transacties en dagelijkse overeenkomsten en processen hebben allemaal een btw-aspect

Wist u dat…

De naam Less Grey niet alleen staat voor de haarkleur van de medewerkers, maar vooral voor het verduidelijken van de btw-regels voor onze klanten?

Wist u dat…

Alkmaar bekend staat als kaasstad, maar ook staat voor de nuchtere, Noord-Hollandse mentaliteit die Less Grey kenmerkt?

Wist u dat…

Less Grey tot ver over de Nederlandse grenzen bekend staat als btw-specialisten kantoor, en zelfs een keer een interview in het Chinees heeft gegeven?

Onze btw-experts

Paul Cramer en Bas de Koning vormen het ijzersterke btw-team van Less Grey. Beiden hebben ze een flinke rugzak met ervaring in de btw-wereld.

Paul heeft gewerkt bij de Belastingdienst, Big4 en is de oprichter van Less Grey. Bas heeft ook in de Big4 wereld gewerkt, heeft jarenlange ervaring als bedrijfsfiscalist, en is een tijd aan de slag gegaan als interim btw-manager.

Wilt u ook niet meer om hoeven kijken naar uw btw-verplichtingen?

Neem contact op

De mensen achter Less Grey

Paul Cramer

Partner – Btw-specialist

Bas de Koning

Partner – Btw-specialist