Less Grey gaat verhuizen

Less Grey gaat op 8 april 2024 verhuizen naar een nieuwe plek. Maar onze nuchtere, Noord-Hollandse mentaliteit die ons kenmerkt verandert niet!

Advies, Compliance en Teruggaven

Less Grey is gevestigd in Noord-Holland in Nederland en is een btw-specialistische organisatie die bedrijven adviseert en ondersteunt bij het vervullen van hun rechten en plichten op het gebied van btw in Europa. Wij bieden BTW-adviesdiensten, BTW-compliancediensten en BTW-teruggavediensten.

Wij hebben de kennis en ervaring in huis waardoor wij alle btw-gerelateerde vragen met betrekking tot Nederland en andere Europese landen kunnen beantwoorden. Daarnaast assisteren wij bij het opstellen en indienen van btw-aangiften in Nederland en andere Europese landen, en treden wij op als Algemeen Fiscaal Vertegenwoordiger voor buitenlandse ondernemers.

In Nederland is Less Grey een van de grootste tussenpersonen voor de IOSS-regeling (Import One Stop Shop). En voor het terugvragen van btw heeft Less Grey een zeer goed ’trackrecord’ voor zowel het terugvragen van buitenlandse btw via teruggaafverzoeken and het identificeren en rapporteren van binnenlandse btw op onkosten die worden gemaakt door personeel.

Van Alkmaar naar Heerhugowaard

Het nieuwe kantoor past beter bij de huidige bezetting en heeft nog altijd de gezellige en professionele uitstraling en sfeer waar wij als kantoor bekend om staan. En ook op onze nieuwe plek staat natuurlijk altijd de koffie klaar en bent u van harte welkom om langs te komen.


Tot 8 april 2024 zijn wij te vinden op ons huidige adres:

  • Robijnstraat 26
  • 1812 RB Alkmaar

Vanaf 8 april 2024 kunt u ons vinden op ons nieuwe adres:

  • Rustenburgerweg 89
  • 1703 RV  Heerhugowaard

Ons telefoonnummer en emailadressen veranderen niet. U kunt ons altijd bellen op 020-747 0008. Ons algemene emailadres voor al uw btw-vragen blijft ook hetzelfde: info@lessgrey.eu

Onze missie

Less Grey bestaat formeel sinds 2015. Daarvoor hebben de partners in Less Grey echter al heel wat jaren btw-ervaring opgebouwd. Danwel als oprichter of partner bij een voorloper van Less Grey, danwel als zelfstandig btw-specialist. De achtergrond is echter altijd hetzelfde: kwalitatief hoogwaardig btw-advies met een heldere en no-nonsens aanpak.

Het is onze missie om uw btw-rechten te beschermen en te optimaliseren. We stellen ons op als sparringpartner en zijn in staat kritische vragen te stellen die niet altijd vanzelfsprekend zijn. Zo zorgen wij dat u aan uw verplichtingen voldoet, maar zeker niet meer betaalt dan nodig. Ook over onze kosten zijn wij 100% transparant.

Btw is niet alleen maar ons werk, maar ook onze passie. Wij zien de wereld door een btw-bril: transacties en dagelijkse overeenkomsten en processen hebben allemaal een btw-aspect.

Meer weten?

Less Grey kan u helpen met al uw btw-gerelateerde vragen. Neem gerust contact met ons op, bijvoorbeeld door rechtstreeks een afspraak boeken via onze website.

Bij Less Grey beschikken we over de kennis en ervaring om u te helpen op het gebied van Advisering, Compliance en Teruggaven. En als u geïnteresseerd bent in IOSS, dan is het goed om te weten dan Less Grey een van de grootse btw-tussenpersonen is in Nederland.